Nyhed 2 …

Skriv mere tekst her….

Om mig

Mit navn er Susanne Nilsen. Min store passion er at støtte og inspirere mennesker i forandringsprocesser. Min vigtigste opgave som vejleder er at give dig muligheden for at arbejde med dine udfordringer som et “helt menneske”.

Hvad kan jeg gøre for dig

Kunderne siger

”Batterierne” på genopladning i naturen. Hold nu op det var forfriskende at være i naturterapi hos Susanne! Føler mig meget genopladet.

Carmen

At træne med Susanne er stærkt vanedannende! Hun øser ud af sin fantastiske energi og sit altid sprudlende humør.

Lisa

Susanne har med sit gode humør, nærvær og venlige personlighed skabt en ramme, der har været befordrende for et godt undervisningsmiljø og fællesskab.

Lasse

Susanne er et energibundt, empatisk dejligt menneske og ikke mindst en humørbombe og var man småtrist eller havde lidt hovedpine – så var det blæst væk, når timen var slut.

Lone

Du kan også læse mine tidligere kunders historier om deres forløb. Her kan du få et indblik i, hvad et forløb hos mig har givet dem og blive inspireret til, hvad du selv kan få ud af et forløb med naturterapi, kostvejledning, personlig træning eller en kombination af flere forløb.

Bliv inspireret – køb min kogebog

I december 2018, udkom min første kogebog,”Det Grønne Bord” – “Vegetariske retter og sunde drikke”, som jeg har lavet sammen med Cristina Klastrup. Bogen er fyldt med sunde og lækre opskrifter til alle dagens måltider. Der er masser af praktiske råd til, hvordan du kan skære ned på dit forbrug af sukker, gluten og kød. 
 
God læsning og håber du vil lade dig inspirere til en sundere hverdag!
© Copyright - Susanne Nilsen