Kost og motion

Trænger din sundhed til et eftersyn?

Sundhedsbevidstheden har aldrig været større, end den er i dag. Alligevel kæmper mange med vægtproblemer og livsstilssygdomme som aldrig før. Det er ikke fordi vi ikke ved hvad der er ”rigtig og forkert” at spise, eller at 8 timers stillesiddende arbejde foran computeren får konsekvenser for vores velbefindende. Vi har al den viden vi skal bruge og mere til, udfordringen er at omsætte viden til handling.

Der er ingen “one size fits all”, dermed er det vigtigt at vi finder frem til hvad der fungerer i din hverdag med evt. job og familie, så du kan lykkedes med at gøre de ændringer du drømmer om. Hos mig får du hjælp, til at finde frem til hvad der passer lige præcis dig.

Et personlig træner eller kost vejledningsforløb med mig vil være dynamisk, og der justeres og finpudses undervejs. Det er min opgave at støtte, udfordre og udvikle dig, så du oplever progression og udvikling både fysisk og mentalt. På denne måde får du de bedste redskaber, til at blive en stærkere og mere vital udgave af dig selv!

Få et holistisk livsstilsforløb hos mig

Fuldt forløb á 12 gange = 7200,-

Her får du et skræddersyet livsstilsforløb med det DU har brug for til at blive en stærkere, sundere og mere vital udgave af dig selv. Sammen finder vi ud af, hvad der skal fokuseres på. Vi sætter HELE dig i fokus og kommer omkring de mentale og fysiske udfordringer, der måtte være. På den måde får du større forståelse for, hvad det er der bremser dig og først dér, kan du gøre en forandring.

Du får:

  • En grundig opstartsamtale hvor vi afdækker dine mål, ønsker og udfordringer. Hvis ønskeligt, måler vi, tager billeder eller andet der kan bruges som “bevis” for din udvikling.
  • Et holistisk sundhedstjek. Har du problemer med fordøjelsen, lider du af træthed, hudproblemer, allergier, hovedpine, muskel- og ledsmerter eller mærker du på en eller flere måder at du trænger til at genstarte din krops sundhed? Ved at gå i dybden og kigge på hvilke belastninger kroppen udsættes for, kan vi ved at skrue op og ned for indtag af visse fødevarer opnå større balance i kroppens indre kemi.
  • Træning der er tilpasset dig, dine specifikke behov og mål. Du træner både sammen med mig og alene hvis muligt. Træningen sammensættes efter dine behov og ønsker.

Vi mødes som udgangspunkt minimum 1 gang om ugen for at opretholde dit drive og engagement. Dette aftales fra gang til gang. Træningen foregår i naturen, hjemme hos mig eller dig. Træner vi hos mig har jeg det nødvendige udstyr tilgængeligt, for eks. vægtstang, måtte, håndvægte og slyngetræner.

  • Kostvejledning både i form af opskrifter, madplaner hvis ønskeligt og praktiske råd for at få indarbejdet sunde vaner i hverdagen. Kostrådene bliver tilpasset dig og dine behov, hvad du kan lide og hvordan du lever dit liv. Jeg vil gøre mit til at du bliver superinspireret til at sammensætte en hverdagskost som passer til dig.
  • Mail og telefon-/facetime-sparring under hele forløbet.

Hvad kan jeg gøre for dig

Kontakt mig nu

Hvis du ønsker mere information omkring de forskellige tilbud, er du hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til mig, for en uforpligtende snak omkring hvad jeg kan hjælpe dig med. ​

© Copyright - Susanne Nilsen