Læs kundernes historier her

”Batterierne” på genopladning i naturen. Hold nu op det var forfriskende at være i naturterapi hos Susanne! Føler mig meget genopladet.

Det sjove er, når alting taler til én. Selv en gravko, som vi blev ved med at støde på, hvor vi på et tidspunkt havde sat os. ”Den” fræsede” så at sige alt på sin vej – selv toppen af det træ jeg lige havde udvalgt mig til at lade mig “terapere” ud fra. Det var meget sigende for det tema, jeg valgte at tage op i Susannes naturterapi.

Mange vitaminer i luften. Jeg vil ikke gå dybere ind i temaet, jeg tog op, men i stedet overordnet sige at naturterapien havde en meget vitaliserende effekt på mig. Jeg oplevede en stor ”næringstilførsel.”

Jeg har altid oplevet, at naturen – og især træerne – har talt til mig, men aldrig oplevet at de kan tale endnu mere, når der skabes et rum, hvor den anden spørger ind til de lag indeni (mig) – altså i kombination med naturens egen talen. Det er ”dobbelt op” og bringer alle de skjulte, endnu ikke 100 % bevidstgjorte sider op fra den indre undergrund. Det er dér, jeg oplever at ”guldet ”befinder sig.

SÅ skønt at der bliver givet plads til alt dette. Susanne har formatet og rummeligheden til at jeg turde være helt åben omkring, hvad der lige var ”på tapetet”.

Naturterapi: en fornyelse i både ånd sjæl og krop. Det kan sammenlignes med en slags indre foryngelses kur – indefra og ud. Føler at både min sjæl/krop og ånd har ”fået lov” og rigeligt med plads til at være ude og lege i dag. Det føltes meget meningsfuldt og ægte. Og jeg elskede at blive helt klar på, hvad der har ægte betydning for mig fremadrettet. Det var som ”koordinater” der blev sat, med forstærket læsbarhed for den videre færd i livet.

Tak for alle de givende timer i naturterapien Susanne. Glæder mig til opfølgeren.

– Carmen

“Jeg har deltaget i Det grønne Køkken via FOKUS Fitness gennem flere år. Undervisningen blev tilrettelagt og foregik under ledelse af Susanne.

Kurset har været en øjenåbner til vegetarisk madlavning – og har i det hele taget lært mig meget om madlavning og kost. Det har på samme tid været spændende og lærerigt at deltage i kurset, – og jeg vil faktisk ikke have været det foruden.

Derudover har Susanne med sit gode humør, nærvær og venlige personlighed skabt en ramme, der har været befordrende for et godt undervisningsmiljø og fællesskab. Hun evner at blive begejstret på en oprigtig måde (fx over en humus), at det giver selvtillid og respons på en fed måde. Hun åbner op for, at vi også i fællesskab finder fremgangsmåder og idéer til hvordan ting kan laves.

Susanne får mine varmeste anbefalinger!”

– Lasse

“Da jeg i januar 2012 flyttede til Nørresundby og søgte efter et træningscenter, tilmeldte jeg mig Fokus Fitness, fordi det lå tæt på min adresse. Det har jeg aldrig fortrudt, for der mødte jeg Susanne for første gang. Hun var instruktør på centeret – var på barsel men deltog af og til i træningen, mens baby hyggede sig på et tæppe. Allerede der var der en god kemi mellem alle os og Susanne og da hun – efter endt barsel – kom tilbage til Fokus – tilmeldte jeg mig alle hendes hold – hold op, hvor havde vi det sjovt – Susanne er et energibundt, empatisk dejligt menneske og ikke mindst en humørbombe og var man småtrist eller havde lidt hovedpine – så var det blæst væk, når timen var slut.

Susanne – håber du kommer rigtig godt i gang med naturterapi – du er som skabt til det – Susanne kan stærkt anbefales.”

– Lone

“At træne med Susanne er stærkt vanedannende! Hun øser ud af sin fantastiske energi og sit altid sprudlende humør. Hendes træning er inspirerende og afvekslende. Der er altid en afslappet atmosfære og plads til alle, selv når vores krop strejker og man skal passe lidt ekstra på sig selv.

Jeg er ganske enkelt dybt afhængig!”

– Lisa