Naturterapi 1-1 session

Formålet med naturterapi er at fremme din psykisk sundhed og dit velvære. I vort møde med naturen får du god tid til væren i naturen! Der er tid til at sætte tempoet ned og give plads til ro og stilhed med dig selv. Ved hjælp af naturens symboler og metaforer, eks et nyudsprunget bøgetræ, en kroget gammel rod eller finurlige sten på stranden, bliver det muligt at forklare dine oplevelser og hvordan de påvirker dit liv på godt og ondt. Naturterapi handler ikke bare om “navlepilleri” eller at “grave sig ned” i problemerne. Det handler om at få hjælp til at løfte blikket og få øje på det positive, skabende og kreative i DIG!

En 1-1 session vil give dig en dybere indsigt og klarhed ift. dine udfordringer. Ved at opholde dig i naturen, får du mulighed for at bearbejde gamle ting og få øje på nye muligheder. Min opgave er at give plads til at kigge på din problemstilling fra nye vinkler. Naturterapi har en holistisk tilgang, dvs. mennesket betragtes som en aktiv del af en større helhed; naturen eller universet. Der kan tales om en natur-psyke-krop forbindelse. En forbundenhed som automatisk gør os mere harmoniske og rolige.

Uanset hvad du kommer med, vil jeg møde dig med nærvær, empati og forståelse!

Det der skiller en naturterapeutisk session fra mange andre terapisessioner er, at der er tid og plads. Vi skal ikke skynde os og ved at have naturen som “terapi-lokale” har vi masser af plads og højt til himlen! Undervejs vil vi arbejde med kroppens balance både fysisk og mentalt. Ved at bevæge dig i naturen, vil du opleve hvordan udholdenheden stimuleres og udfordres i takt med skovens dybder og højder. Det der føles som op af bakke i dit liv bliver på den måde oplevelses orienteret og dermed stimulerende for langt flere områder i dit nervesystem og din sjæl. En vandring i skoven kan forløse gamle tanke- og følemønstre, og give plads til en ny erkendelse eller bevidsthed.

Praktisk

Det meste af tiden bevæger vi os stille, desuden både sidder og ligger vi en del, så du skal klæde dig på efter vind og vejr. Tag derfor heller for meget tøj på, og medbring gerne ekstra varmt tøj i en rygsæk, så kan du altid tage et lag af, hvis det bliver for varmt.

Vi vælger lokation ud fra, hvad der passer dig og den eventuelle session. Vi kan mødes ALLE steder i naturen, og har du f.eks. et favoritsted, er det noget særligt at tage derhen og åbne op for nye indtryk og oplevelser i og med naturen som medspiller.

I din rygsæk må du gerne tage en flaske vand med, et tæppe og andet du har brug for til turen. Evt. ekstra tøj og regntøj/regnponcho.

Du skal afsætte 2-4 timer.

Priser

1-1 session
En naturterapeutisk session vil altid vare minimum 3 timer og koster 1800,-
Sessionen slutter, når en udvikling, indsigt eller proces er nået.

Naturterapeutisk forløb
12 t naturterapi= 5500,- spar 1700,-
Kan opdeles af 3 omgange eks 3 timer, 6 timer og 3 timer. Sammen finder vi ud af hvordan sessionerne skal fordeles, så du får mest muligt ud af forløbet.

Læs om alle mine tilbud

Når du møder til naturterapi, får du en anderledes og forfriskende naturoplevelse, der kan give dig en dybere indsigt i dit dilemma eller problem. Som Naturterapeut arbejder jeg med 1-1 sessioner og i små grupper. Desuden afholder jeg workshops og events såsom skovbadning og vandreturer. Jeg kan også bookes til private arrangementer til virksomheder eller lign. Klik på de forskellige sider og se, hvad der kan passe dig!

© Copyright - Susanne Nilsen