Naturterapi – gruppe

Naturassisteret terapi i gruppe har mange fordele. I denne udviklingsgruppe får du mulighed for at, lade naturen assisterer dig igennem symboler, spejlinger og fordybelse. Desuden får du bevæget kroppen helt naturligt og du vil med garanti tage nye naturoplevelser med hjem.

Gruppeforløbet er for dig der ønsker at arbejde med personlig udvikling, sammen med andre. I denne lille gruppe på 4 personer vil du opleve hvordan fælleskab og samvær, styrker dig i den proces, du står i.

Vi vil vandre, meditere, lave mad på bål, snakke og være stille sammen.

Priser

Naturterapeutisk forløb i gruppe – maks. 4 personer
12 timer naturterapi = 3500,- pr. person.
Foregår af 3 omgange á 3 timer, 6 timer og 3 timer, eller hvad gruppen ønsker og finder mest gavnligt.

Hvorfor gruppeterapi?

Medleven i andres udvikling

Ved at overvære en terapi i gruppen og således meget konkret og nært leve med i et andet menneskes udviklingsproces, vækker ofte en række følelsesmæssige reaktioner og tanker hos de øvrige deltagere, som de har mulighed for at lade arbejde i sig under terapien og på den måde bevæge sig videre i deres egen udvikling.

Udbyttet ved gruppeterapi

I forhold til den enkeltes personlige proces er der også en gevinst ved at deltage i gruppeprocesarbejdet. De temaer, der udspiller sig i forhold til resten af gruppen, vil ofte være genkendelige for den enkelte deltager fra hans eller hendes liv i øvrigt. Det kan være frugtbart for gruppedeltagerne på denne måde at kunne arbejde direkte med problematikker fra hverdagens forhold til andre mennesker.

Alting forstærkes i en gruppe

Den udviklingsproces, der er i gang eller er på vej, får i de fleste tilfælde ekstra energi, når arbejdet foregår/også foregår i gruppe. Gruppeterapi skaber en mulighed for at mærke mere, opleve med dybere alvor, tage virkeligheden længere ind og opleve højere grader af nærvær og accept.

Læs om alle mine tilbud

Når du møder til naturterapi, får du en anderledes og forfriskende naturoplevelse, der kan give dig en dybere indsigt i dit dilemma eller problem. Som Naturterapeut arbejder jeg med 1-1 sessioner og i små grupper. Desuden afholder jeg workshops og events såsom skovbadning og vandreturer. Jeg kan også bookes til private arrangementer til virksomheder eller lign. Klik på de forskellige sider og se, hvad der kan passe dig!

© Copyright - Susanne Nilsen