Personlig træning

Har du brug for en til at motivere dig og holde dig i ørerne? Ved at bruge mig som din personlig træner kommer du hurtigere i mål med dine drømme om en bedre form og en sundere krop! Hos mig får du støtte og hjælp til at tilrettelægge din træning ud fra de behov du har. Sammen vil vi tale om mål, forventninger, ressourcer og begrænsninger (tidspres, skader m.m.) Efter en uddybende samtale, vil jeg planlægge og skræddersy din træning – både kortsigtet og langsigtet. Du får en tryg og lærerig instruktion i, hvad der er vigtigt for dig ift. til at opnå det, du gerne vil træne rigtigt og hvis ønskeligt gode råd ift. kosthold og ernæring. Undervejs i forløbet vil vi justere og evaluere træningsoplægget, så du hele tiden har det du skal bruge for at opnå de resultater du drømmer om.

Priser

Lille pakke á 4 gange personlig træning = 2500,- (spar 300,-)

Mellem pakke á 8 gange personlig træning = 4500,- (spar 1100,-)

Stor pakke á 12 gange personlig træning = 6500,- (spar 1900,-)

Træningen sammensættes efter dine behov og ønsker. Vi mødes som udgangspunkt minimum 1 gang om ugen for at opretholde dit drive og engagement. Dette aftales fra gang til gang.

Træningen foregår i naturen, hjemme hos mig eller dig. Træner vi hos mig, har jeg det nødvendige udstyr tilgængeligt, f.eks. vægtstang, måtte, håndvægte og slyngetræner.

Du får:

  • Grundig opstartsamtale hvor vi afdækker dine mål, ønsker og udfordringer. Hvis ønskeligt, måler vi, tager billeder eller andet der kan bruges som “bevis” for din udvikling.
  • Træning bliver tilpasset dig, dine specifikke behov og mål. Du træner både sammen med mig og alene hvis muligt.
  • Mail og telefon-/facetime-sparring under hele forløbet.
  • Uanset hvilken pakke du vælger, afsluttes forløbet med en snak omkring de positive ændringer, du har opnået. Her forankrer vi de strategier, du kan bruge videre i processen.

Kontakt mig nu

Hvis du ønsker mere information omkring de forskellige tilbud, er du hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til mig, for en uforpligtende snak omkring hvad jeg kan hjælpe dig med. ​

© Copyright - Susanne Nilsen