Naturterapi – Skovbadning

Fra tidernes morgen har vi mennesker været tæt forbundet med naturen. Vi kender alle hvor godt det er, at være i naturen. At høre træernes raslen, at mærke solens varme stråler og at indånde den friske luft, kan få os helt ned i gear og i godt humør. Desuden ser vi både små og store udfordringer fra et nyt perspektiv efter en tur ud i det fri! Ophold i naturen er både afstressende og nærende for vores krop og psyke.

I takt med den teknologiske udvikling bliver vi desværre mere og mere fjerne overfor naturen. Vi opholder os det meste af tiden indenfor og bliver tit fanget af vores telefoner og computere. I løbet af dagen er vi det meste af tiden omringet af mennesker og larm, i byen, på arbejdet eller i skole/institution.

Kunne du tænke dig en dag ude i det fri hvor du oplever ro og afstresning? Hvor du kan styrke og genfinde glæden ved at være i naturen på en nærværende og sansende måde?

Med Skovbadning har du nu mulighed for at opleve en dyb, afslappende og opmærksom forbindelse til naturen. Gennem meditation og guidede øvelser, får du indblik i hvordan du kan invitere naturen ind via dine sanser- så du kan bygge bro mellem dig og naturen. Vi skruer ned for tempoet og bevæger os stille og nærværende, tager os god tid til at lytte, se, dufte, smage og røre. Så – kom med og oplev skoven på en ny og forfriskende måde!

Praktisk

Dato: Du finder datoer og tidspunkt for de kommende sessioner under “workshop og events”

HUSK! Klæd dig godt på, heller for meget end for lidt! Det hele foregår i roligt tempo, så det er vigtigt at du ikke skal fokusere på at hold varmen pga. for lidt tøj. Pak en rygsæk med vand, madpakke, ekstra tøj, evt. solbriller, tæppe og liggeunderlag.

Priser

1 session á 4 timer = 350,- pr. person.

Læs om alle mine tilbud

Når du møder til naturterapi, får du en anderledes og forfriskende naturoplevelse, der kan give dig en dybere indsigt i dit dilemma eller problem. Som Naturterapeut arbejder jeg med 1-1 sessioner og i små grupper. Desuden afholder jeg workshops og events såsom skovbadning og vandreturer. Jeg kan også bookes til private arrangementer til virksomheder eller lign. Klik på de forskellige sider og se, hvad der kan passe dig!

© Copyright - Susanne Nilsen